GLO Grill Kitchen

GLO Grill Kitchen grillaa ennakkoluulottomasti ympäri vuoden

Ravintola GLO Grill Kitchen on tyylikäs ja muuntautumiskykyinen tila sekä työskentelyyn että ruokailuun. GLO Grill Kitchenin aidossa hiiligrillissä valmistuvat Leppävaaran parhaat sesonginmukaiset herkut – niin buffetaamiaisella, lounasaikaan, yksityistilaisuuksissa ja illallisella.

Lämpimästi tervetuloa!

GLO Grill Kitchen tiimi

Leppävaarankatu 1
02600 Espoo
+358 9 5619 2710
sales@kampcollection.com

Grill Kitchen illallinen

Illalliset katetaan Grill Kitchenissä maanantaista lauantaihin, klo 17–22. Tervetuloa nauttimaan herkullisista ruuista ja niihin sopivista viineistä!


Herkullinen lounas

GLO Grill Kitchenin lounasbuffet tarjolla arkisin klo 11–13.30. Tarjolla on salaattipöytä, kaksi pääruokavaihtoehtoa ja Löfbergin kahvia. Ja meillä on lounaalla pullakahvit joka päivä. Tervetuloa!

Aamiainen – nautinnollinen alku päivälle

Runsaasta aamiaisbuffetistamme löydät muun muassa itse tehtyä granolaa, omatekoisia hilloja sekä kauden mukaan vaihtuvia erikoisuuksia.

Baari & Afterwork-edut

Baarimme tarjoaa kohtaamispaikan jossa rentoutua lasillisen ääressä viikon jokaisena päivänä. Kesällä voit nauttia juomia terassillamme.

GLO Hotel Sellon Afterworkit toukokuussa torstaisin ja perjantaisin, 3.6. alkaen ma–pe, klo 14–17. Tarjolla useita ruoka-annoksia ja juomia edullisin hinnoin!

Löydät Oiva-raporttimme täältä.

Tilaa GLO:n uutiskirje

Tilaa GLOn uutiskirje ja saat ensimmäisten joukossa tietoa makuhermoja kutkuttavista kampanjoistamme, kutsuja tapahtumiimme sekä parhaimmat tarjoukset muilta GLO Hotels ravintoloilta sekä Kämp Collection Hotelsilta. Jättämällä meille yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn sekä annat markkinointiluvan GLO Hotelsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt