UUDET KOKOUS- JA TAPAHTUMATILAT ESPOOSSA

GLO Hotel Sello palvelee asiakkaitaan jatkossa entistäkin paremmin täysin uudistuneella ilmeellään, modernilla kokoustekniikalla, äänentoistolla ja nopealla nettiyhteydellä. GLO Hotel Sello on Green Key -sertifioitu hotelli joten vahvat ympäristöarvot näkyvät myös GLO Sello Meets & Events uudistuksessa. Teemme mm. kunniaa Suomessa nautittavalle maailman puhtaimmalle vedelle, tarjoamalla tiloissamme vesibaarin jossa vieraamme voivat veloituksetta maustaa vetensä haluamallaan tavalla. Tiesitkö, että meillä kokous- ja juhlatilamme lattiamateriaali on valmistettu PET-pulloista?

GLO Sello Meets – näköalat kokouksille

GLO Sellon täysin uudistuneen tapahtumakerroksen tilat muuntuvat aina kokouskäytöstä cocktailtilaisuuksiin. Tiloja on yhteensä neljä, joita yhdistämällä onnistuvat niin 6 henkilön tilaisuudet kuin yli 60 hengen kohtaamiset. Hotellin ylimmän kerroksen raikkaat tilat on varustettu modernilla audiovisuaalisella teknologialla. Myös kokousvieraiden viihtyvyyteen on panostettu: osanottajien jaksamista edesauttavat muun muassa mukavat ja ergonomiset tuolit sekä kokouskonseptiin kuuluvat, päivää piristävät yllätykset. Herkullisista tarjoiluista vastaa GLO Grill Kitchen.

Sujahda paikalle kätevästi julkisilla tai jätä auto maksuttomaan parkkihalliin! Näissä tiloissa on harvinaisen helppoa olla visionäärinen, sillä kerroksesta aukeavat vaikuttavat näkymät aina koko pääkaupunkiseudun yli.

KOKOUKSET

GLO Sello Meets & Events – näköalat kokouksille

Uudistunut GLO Sello Meet & Events -kokouskerros palvelee entistä paremmin Espoossa vierailevia liikematkustajia ja kokousasiakkaita.

Huippu-kokouksesta virtaa arkeen

Yhdistä kokous virkistävään yläilmoissa seikkailuun ja maittavaan ruokaan. Valittavana on joko puolen tai koko päivän seikkailu-kokouspaketti runsaine lounasbuffetteineen.


TAPAHTUMAT

Oli kyseessä sitten 50-vuotissyntymäpäivät, ylioppilasjuhlat, kastejuhla tai muu perhejuhla, tarjoaa GLO Hotel Sellon muuntautumiskykyiset tilat ja hulppeat näkymät kattojen yllä ikimuistoisen elämyksen.

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt