HOTELLI-INFO

Sisään- ja uloskirjautuminen
Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huonevaraukset:
09 5619 2710
sales@glohotels.fi

Kokous- ja ravintolavaraukset:
09 5619 2710
events@glohotels.fi

​Julkinen liikenne - GLO Hotel Sello

GLO Hotel Sello sijaitsee Leppävaaran keskustassa, hotellilta on erittäin hyvät yhteydet Helsingin keskustaan, Helsinki-Vantaa-lentokentälle ja muihin kohteisiin.

Helsingin seudun liikenteen matkasuunnittelija ja aikataulut

VR-juna Helsingistä Turkuun pysähtyy myös Leppävaarassa, lähellä Sello-kauppakeskusta. Asemalta on vain lyhyt kävelymatka GLO Hotel Selloon.

Leppävaaran rautatieasemalla pysähtyy myös seuraavat junat: A, E, U, Y. Junalla matkustaminen on vaivatonta uusien HSL AB -lippujen avulla, joilla pääset kaupungin keskustaan vain 15 minuutissa.

Tutustu rautatieaseman karttaan: https://www.vr.fi/

Pikaratikka nro. 15 kuljettaa vieraitamme Keilaniemestä Itäkeskukseen saakka, ja Leppävaaran pysäkki sijaitsee vain 100 metriä hotellin pääsisäänkäynniltä.

Autolla saapuvat vieraat

GLO Hotel Espoo Sello sijaitsee osoitteessa Leppävaarankatu 1, 02600 Espoo. Hotelli sijaitsee Turuntien ja Kehä I / tie 101: n risteyksessä, Sellon kauppakeskuksen yhteydessä.

Kehä I / tie 101, idästä (lentokentältä): Valitse Turuntie-risteyksen jälkeen oikea kaista ja seuraa Etelä-Leppävaaran tienviittoja. Kehä I / tie 101, lännestä: valitse oikea kaista ja seuraa tienviittoja Etelä-Leppävaaralle.

Pysäköinti

Sellon kauppakeskuksen parkkihallissa on ilmainen pysäköintimahdollisuus. Hotellin sisäänkäynti löytyy D- ja E-alueen päädystä. Vieraamme voivat pysäköidä missä tahansa.

Auton voi ajaa suoraan parkkihalliin ja rekisterinumero tulee ilmoittaa vastaanottoon sisäänkirjautumisen yhteydessä, jotta maksuton pysäköinti rekisteröityy järjestelmään. Europarkin järjestelmä tunnistaa rekisterinumeron sisään- ja ulosajettaessa.

Sellon kauppakeskuksen pysäköintihallista löydät myös 24 sähköautojen latausasemaa, joita voit käyttää, kun sinulla on hotellista saatu pysäköintilupa. Lisätietoja täältä.

Vieraamme voivat myös hyödyntää maksutta Kauppakeskus Sellon kattoparkkia. Kattoparkin maksimikorkeus on 2,7 m ja kattoparkista on kulku suoraan hotellille. Auton rekisterinumero tulee ilmoittaa vastaanottoon sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Katso Sellon kauppakeskuksen pohjakartta täältä.

Esteettömyys

GLO Hotel Sellossa on kolme esteetöntä huonetta. Huoneet sijaitsevat lähellä asiakashissejä hotellin 2. Ja 3. kerroksessa. Kaikki huoneet ovat Comfort Double -huonetyyppiä, jossa yksi 180 cm leveä sänky. Sängyt saa halutessaan myös erilleen. Huoneet voi yhdistää väliovella toiseen Comfort-luokan huoneeseen.

Parkkihallista pääsee esteettömästi suoraan hotellin vastaanottoon ja hotellihuoneisiin. Hotelliaulan ja ravintolan välillä on kuusi porrasta ja kaiteet molemmin puolin. Suurin osa aamiaispöydistä sijaitsee hotelliaulassa. Tarjoilemme mielellämme buffetpöydästä tuotteita aulan pöytiin, voit kysyä asiasta rohkeasti henkilökunnaltamme. Buffetpöydän luokse pääsee halutessaan ulkokautta ilman portaiden kautta kulkua. Hotelliaulassa on esteetön WC.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikeistä 15 EUR per yö, huoneeseen voit ottaa max. 3 lemmikkiä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Kauppakeskus Sello & lähialueen palvelut

Hotellimme sijaitsee alueella, joka tarjoaa monia erilaisia palveluja. Kauppakeskus Sellosta löytyy hyvien ostosmahdollisuuksien lisäksi esimerkiksi elokuvateatteri, keilahalli, Sellosali ja kirjasto. Pienimmät vieraamme tykkäävät Sellonpuistosta, joka on upea leikkipaikka alle 7-vuotiaille. Tutustu Kauppakeskuksen palveluihin

Visit Espoo tarjoaa paljon tietoa Espoon elämyksistä, tutustu Espoon tarjontaan täällä.

Kuntosali

Suomen suosituin ja monipuolisin liikuntakeskus odottaa sinua vain muutaman askeleen päässä hotellilta! ELIXIA Sellossa on lähes 3000 m² tilaa treenata. ELIXIA Sello sijaitsee Kauppakeskus Sellon 3. kerroksessa.

GLO Hotel Sellon asiakkaat voivat käyttää ELIXIA Sellon kuntosalia tai mennä ryhmäliikuntatunnille erikoishintaan 10 € / kerta. Saat edun näyttämällä GLO Hotel Sellon avainkorttia ELIXIAn vastaanotossa.

Tutustu ELIXIA Selloon ja ryhmäliikunta-aikatauluun täältä.

Messukeskus

GLO Hotel Sellolta saapuminen Messukeskukseen on erittäin kätevää, nopeimmat junat vievät sinut sinne vain kymmenessä minuutissa.

Liikkuminen

Pyörällä

Kesäaikaan jopoja on saatavilla veloituksetta lainaksi, kysy vastaanotosta!. Talviaikaan valitettavasti jopoja ei ole saatavilla.

GLO TIPS

Tapiolan kulttuuritarjontaan on GLO Hotel Sellosta vain viiden minuutin matka autolla: Espoo Metro Areenalla on urheilua ja viihdettä. Espoon kaupunginorkesteri Tapiola Sinfonietta esiintyy säännöllisesti Espoon Kulttuurikeskuksessa Tapiolassa. Aivan hotellin vieressä on myös yksi pääkaupunkiseudun korkeatasoisimmista musiikkisaleista, Sellosali. GLO Hotel Sello loistaa upeudellaan suoraan Leppävaaran keskuksessa, kuten kuvastakin näkyy.

GLO Hotel Sello

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt