Henkilöt The TRAYn takana

The TRAY ravintolassa välittyy aito yhdessätekemisen meininki. Teemme työtämme suurella sydämellä ja intohimolla. Tule tutustumaan meihin, olemme auki viikon jokaisena päivänä – myös sunnuntaisin.

Tervetuloa rentoutumaan hyvässä seurassa, hyvästä ruoasta ja juomasta nauttien!

Terveisin,

The TRAY tiimi

"The TRAYn tiimin rikkaus on se, että edustamme monia eri kansallisuuksia ja mukaan mahtuu hyvin monenlaista osaamista. Kaikki arvostavat toistensa erilaisuutta ja vahvuuksia, ja tämä tuo tekemiseen valtavasti iloa ja rentoutta. Hyvä tunnelma välittyy taatusti aina asiakasrajapintaan asti."

Satu - Ravintolapäällikkö

"Olen asiakaspalveluihminen henkeen ja vereen. Hotellimaailmassa minua kiehtoo kansainvälisyys. Ennen ärsytti, jos joku avasi keskustelun kysymällä, mistä olen – halusin vastata, että on mussa sitten muutakin. Täällä olen oppinut suhtautumaan kysymykseen neutraalisti. Kun kaikki ovat muualta, kysymystä ei kysytä pahalla vaan uteliaisuudella."

Jashmin - Vuoropäällikkö

"The TRAYn tiimi toimii loistavasti, koska kaikki kunnioittavat toisiaan ja tekevät töitä ahkerasti. Kun tiimi kirittää ja tsemppaa toisiaan, syntyy tulosta ja fiilis on kohdallaan."

Fredrik - Vuoropäällikkö

Book a room

Special offers Varaa nyt