Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme. Yksityisyyskäytäntö | EvästekäytäntöOK, I understand

Henkilöt The TRAYn takana

The TRAY ravintolassa välittyy aito yhdessätekemisen meininki. Teemme työtämme suurella sydämellä ja intohimolla. Tule tutustumaan meihin, olemme auki viikon jokaisena päivänä – myös sunnuntaisin.

Tervetuloa rentoutumaan hyvässä seurassa, hyvästä ruoasta ja juomasta nauttien!

Terveisin,

The TRAY tiimi

"The TRAYn tiimin rikkaus on se, että edustamme monia eri kansallisuuksia ja mukaan mahtuu hyvin monenlaista osaamista. Kaikki arvostavat toistensa erilaisuutta ja vahvuuksia, ja tämä tuo tekemiseen valtavasti iloa ja rentoutta. Hyvä tunnelma välittyy taatusti aina asiakasrajapintaan asti."

Satu - Ravintolapäällikkö


”Asiakkaasta tulee pitää huolta alusta loppuun asti. Suomessa saa usein fantastista palvelua ravintolaan saapuessa. Jostakin syystä palvelu kuitenkin lakkaa, kun ruoat on tilattu. Tarjoilijoiden tulisi pysytellä asiakkaiden saatavilla, ja pitää heistä huolta taustalla. Esimerkiksi vesilasit voi käydä täyttämässä hiljaa, keskustelua häiritsemättä. Jos tarjoilijalla on hyvä palveluasenne, tämä kaikki tapahtuu luonnostaan.” 


David - Vuoropäällikkö

"Olen asiakaspalveluihminen henkeen ja vereen. Hotellimaailmassa minua kiehtoo kansainvälisyys. Ennen ärsytti, jos joku avasi keskustelun kysymällä, mistä olen – halusin vastata, että on mussa sitten muutakin. Täällä olen oppinut suhtautumaan kysymykseen neutraalisti. Kun kaikki ovat muualta, kysymystä ei kysytä pahalla vaan uteliaisuudella."

Jashmin - Vuoropäällikkö

"The TRAYn tiimi toimii loistavasti, koska kaikki kunnioittavat toisiaan ja tekevät töitä ahkerasti. Kun tiimi kirittää ja tsemppaa toisiaan, syntyy tulosta ja fiilis on kohdallaan."

Fredrik - Vuoropäällikkö


”Mielestäni on hienoa, kun ystävyyssuhteessa ollaan siinä pisteessä, että kukin voi toisen kotona ollessaan laitaa kahvin tippumaan tai ottaa jääkaapista mitä haluaa. The TRAY perustuu saman tyyppiselle ideologialle: perheenomaiselle yhdessä viihtymiselle. Myös baari toimii chill & share -konseptin mukaisella periaatteella: kun kaikki viinit ja drinkit maksavat saman verran, ei laskun jakamisestakaan synny haasteita."


David – Vuoropäällikkö

"Omaa uraa pitäisi rakentaa intohimoisesti kuin omaa taloa. On ilo työskennellä tiimissä, jossa on aikuisia, elämänkokemusta omaavia ihmisiä – heille kun on jo selvinnyt, että he haluavat panostaa juuri tähän uraan 200-prosenttisesti. Monet nuoremmat käyvät kokeilemassa alaa ja jatkavat matkaa. Siinä vaiheessa elämää työ on vain työtä."

Jashmin - Vuoropäällikkö

"The TRAYn konsepti on kiinnostava, koska se tarjoaa ihmisille rennon ja hauskan social dining -kokemuksen. Uskon, että kun että työntekijöillä on hauskaa keskenään, se välittyy positiivisesti myös asiakkaille."

Fredrik - Vuoropäällikkö


”En voi ymmärtää, miten Helsingissä pariskunnan illallinen voi maksaa helposti 150–180 euroa. Täällä voit joko mennä pizzalle tai syödä kalliisti, mutta välimuotoja ei oikein tahdo löytyä. The TRAY tilkitsee tätä aukkoa Helsingin ravintolatarjonnassa.”


David – Vuoropäällikkö


”Helsingin ravintolatarjonta kehittyy todella kiinnostavaan suuntaan. Kun tulin Suomeen kymmenen vuotta sitten, ravintolaskene oli paljon jähmeämpi. Nyt tilanne on toinen: pelkästään tänä vuonna Helsinkiin on avattu noin 60 ravintolaa ja uusia konsepteja nähdään laidasta laitaan.”


David – Vuoropäällikkö


”Pyrin aina ylittämään asiakkaan odotukset. Tällä alalla työskentelevillä tulee olla palo asiakaspalveluun. Jos asiakaspalvelu ei innosta, kannattaa vaihtaa alaa. Tähän pitäisi kiinnittää huomiota jo kouluaikana. Jokaiselta opiskelijalta tulisi kysyä, suuntaako tämä alalle intohimon tähden vai siksi, että ajattelee sen olevan helppo tie.”


David – Vuoropäällikkö

Varaa huone

Matkustan joustavilla päivillä
Erikoistarjoukset Varaa nyt