Hyvä Tietää

Check-in / Out

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Pysäköinti

Majoittuvat vieraat voivat ostaa vastaanotosta pysäköintiluvan Europark P-Kluuviin hintaan 33 € / 24h (norm. 38 € / 24h). Vieras voi ajaa suoraan halliin, jossa parkkihallin järjestelmä lukee rekisterinumeron. Sisäänajo-osoite on Fabianinkatu 27 ja kätevimmin hotellille pääsee Aleksanterinkadun uloskäynnistä. Ilmoittaessaan autonsa rekisterinumeron hotellin vastaanottoon maksun yhteydessä, Europarkin järjestelmä tunnistaa maksun ulosajettaessa.

Europark P-Kluuvissa on myös latauspisteet sähköautoille. Sähköauton lataus ei valitettavasti sisälly pysäköinnin vuorokausihintaan, vaan laitteeseen maksetaan käytetty latausmäärä erikseen. Fortum Charge & Driven latauspaikat sijaitsevat ylätasolla F-alueella Fabianinkadun sisään- ja ulosajon vierestä, ja Parkkisähkön latauspaikat alatasolla B-alueella (14 kpl), jonne pääsee Kaisaniemen Puutarhakadun sisäänajosta.

Lue lisää

Liikenne

Julkinen liikenne GLO Hotel Kluuviin

Hotelli sijaitsee Helsingin keskustassa ja hotellilta on loistavat kävely -ja kulkuyhteydet Helsingin ydinkeskustaan, Helsinki-Vantaan lentokentälle ja muualle pääkaupunkiseudulle.

Lähin raitiovaunupysäkki: Aleksanterinkatu, raitiovaunut 2, 7 tai 4.

Julkinen liikenne reitit ja aikataulut: https://www.hsl.fi/reitit-ja-aikataulut

Liikkuminen

Taxi

Tel. +358 200 6060 
www.kovanen.com

Lisäpalvelut

Huonepalvelu saatavilla ravintolan aukioloaikoina.

Pesulapalvelut myös saatavilla.

Kuva © Jussi Hellsten/Visit Helsinki

Book a room

Special offers Varaa nyt