Tervetuloa seikkailulle – Katso kaikki elämykset

Olemme koonneet kaikki ajankohtaiset majoituspaketit ja edut GLO Hotelsin hotelleihin tälle sivustolle!

GLO Hotel Art – lumoava kaupunkilinna moderneilla huoneilla

GLO Hotel Art on lumoava hotelli, jossa värikäs historia kohtaa nykypäivän ja jonka sydän sykkii boheemia ilmapiiriä ja elämyksellisiä tapahtumia. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista. Aulamme henkii linnan tunnelmaa ja moderneista huoneista puolestaan löydät kaiken mukavaan hotellivierailuun.

PÄÄSIÄISEN RIEMUA GLO HOTEL ARTISSA

Pääsiäisenä on aikaa nauttia pitkistä aamiaisista, virkistävistä kävelyretkistä ja ennen kaikkea kepeästä yhdessäolosta. Ota koko perhe mukaan ja suuntaa pääkaupunkiseudulle pääsiäiseksi, GLO Hotels tarjoaa -10 % päivän joustavasta hinnasta yöpyessäsi kaksi yötä ja -20 % yöpyessäsi kolme yötä tai enemmän!

LAZY SUNDAY

Mikä olisikaan ihanampaa kuin nauttia lauantaina pääkaupunkiseudun tarjoamista elämyksistä täysin rinnoin ja nukkua sunnuntaiaamuna pitkään? Meillä se on mahdollista – voit kirjautua sunnuntaisin ulos vasta kello 17! GLO Hotel Artissa tarjoillaan aamiaista lauantaisin ja sunnuntaisin klo 13 asti, joten voit viettää ihanan aamun ilman herätyskelloa, ja tulla nauttimaan aamiaista kun sinulle parhaiten sopii.

OSTA VILLASUKAT TASA-ARVON PUOLESTA

Meille GLO Hotelsilla on tärkeää edistää tasa-arvoa ja haluamme, että kaikki vieraamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja lämmöllä vastaanotetuksi hotellissamme. Yhteistyössä Helsingin Villasukkatehtaan kanssa olemme järjestäneet kaikkien GLO Hotelsin hotelliemme vastaanottoon myyntipisteen, josta voit ostaa ihanat laadukkaat villasukat hintaan 23,90 € ja tukea samalla SETAn toimintaa. Lahjoitamme myydyistä villasukista 5 € / pari Seta ry:lle seksuaalisen tasa-arvoisuuden edistämiseksi.

Etu vieraillemme koirahoitolaan

Koirahoitola Paws Up, GLO Hotel Artia vastapäätä Lönnrotinkadulla, tarjoaa hotellivieraillemme -15% edun palveluistaan. Koirahotelli tarjoaa 148m² tiloissaan koirille temmellystilaa esimerkiksi ravintolassakäynnin tai muun päiväretken ajaksi. Koirasi saa seuraa ja huolenpitoa, eikä sen tarvitse jäädä yksin hotellihuoneeseen odottelemaan paluutanne.

Huoneet

Modernit huoneet trendikkäässä design -kaupunginosassa. Yli 100-vuotiaan linnapäärakennuksen yhteydestä löytyvät erilliset hotellirakennukset, joissa 171 modernia hotellihuonetta. Viihtyisiä huoneita löytyy neljässä eri huoneluokassa. 

Lue lisää

Kokoukset & Juhlat

Tuhansien yksityiskohtien talossa järjestät niin isot kuin pienet kohtaamiset. Keskeinen sijaintimme Lönnrotinkadulla, erinomaiset tarjoilut sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme mahdollistavat onnistuneet tapahtumat. Majoituspalvelumme takaavat viihtymisen myös kauempaa tuleville.

Lue lisää

Lounge Bar

GLO Art Lounge Bar – olohuoneesi eläväisellä Design Districtillä. GLO Art Lounge Bar on omiaan rentoon oleiluun keskellä Helsingin kiehtovimpia design-kortteleita. Baari on auki joka päivä ja alkoholia anniskelemme kulloinkin voimassa olevien rajoitusten mukaisesti. 

Tervetuloa!

Lönnrotinkatu 29 00180 Helsinki +358 9 5840 9712

Lue lisää

Tietoa turvallisuudesta hotelleissamme

HÄÄT

Järjestä meillä perhejuhla


Meistä kerrottua


3D ESITTELY

Subscribe to GLO

Haluamme palkita aktiiviset seuraajamme vaihtuvilla huipputarjouksilla ja elämyksillä vailla vertaa. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa kutsuja tapahtumiimme, lifestyle hotelliemme ja ravintoloidemme parhaat tarjoukset sekä etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.

Aloita matkasi nyt 

... saat 10 % alennuskoodin

Book a room

Special offers Varaa nyt