AAMIAINEN

Herää uuteen päivään GLO Art Kitchenissä

Nauti aamustasi! Aamiaisen suunnittelussa olemme panostaneet tuoreisiin, lähituotettuihin ja maistuviin raaka-aineisiin, jotta jokainen vieraamme saisi optimaalisen alun aamuunsa. Tarjolla on esimerkiksi kotitekoisia hilloja ja kotimaisia sekä kansainvälisiä herkkuja. Tarjoilemme aamiaisella myös vegaanisia vaihoehtoja. Viikonloppuisin voit aamiaisseurasi kanssa kilistää uudelle päivälle alkoholittomalla kuohuvalla!

Aamiaisen aukioloajat:

Ma–pe klo 7–10
La–su ja pyhäpäivinä klo 8–12

GLO Art Lounge Bar

Olohuoneesi eläväisellä Design Districtillä

Art Lounge Bar on erinomainen paikka ystävien tapaamiseen, pieneen taukoon shoppailun tai nähtävyyksien katsomisen välillä. Paikka sopii loistavasti myös rentoon oleiluun ja juomien nautiskeluun pitkän työpäivän päätteeksi. Baari on auki joka päivä.

Tilaa GLO:n uutiskirje

Tilaa GLOn uutiskirje ja saat ensimmäisten joukossa tietoa makuhermoja kutkuttavista kampanjoistamme, kutsuja tapahtumiimme sekä parhaimmat tarjoukset muilta GLO Hotels ravintoloilta sekä Kämp Collection Hotelsilta. Jättämällä meille yhteystietosi annat meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn sekä annat markkinointiluvan GLO Hotelsille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt