GLO Hotel Artin historia

Jykevä GLO Hotel Art eli Vanha Poli Satakielen korttelissa on pysäyttävä nähtävyys. Se on ollut kulttuurihistoriallinen, taidehistoriallinen ja kaupunkihistoriallinen nähtävyys jo vuodesta 1903.

Mikä talo! Mikä talo? Linnahan se on. Katso tuota tornia ja parveketta! Uskomaton! Harmaan kivilinnan graniittiseinät ovat niin karkeat, että niitä on melkein pakko koskettaa; suippokaariset ikkunat ja jyhkeät ovet. Sisällä runsaiden ornamenttien kimarat, joissa värit ovat vahvat, tyylitellyt luontoaiheiset kuviot kiehtovat yhä.

Tällainen komeus on syntynyt, kun hienostunut eurooppalainen Art Nouveau on kohdannut suomalaisen kansallisromantiikan ja muuttunut jugendiksi. Kivilinna kertoo kansakunnan juurien etsinnästä, heräämisestä kansalliseen itsetuntoon.

GLO Hotel Art on Helsingin rakastetuimpia jugendtaloja. Sen suunnittelivat arkkitehdit Karl Lindahl ja Walter Thomé Teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan taloksi.

Nyt vihdoin monen vaatimattoman vuosikymmenen jälkeen Lönnrotinkadun kivilinna on taas entisessä voimassaan. Kaikki GLO Hotel Artin tilat on restauroitu tarkasti alkuperäiseen kauneuteensa. Tila on hämmästyttävä kokemus tunnelmana, yltiöpäinen matka suomalaiseen kansallisromantiikkaan.

GLO Hotels on lifestyle-hotelliketju, joka tarjoaa tukikohdan urbaaneille nautiskelijoille. Kaikkia GLO-perheen toimijoita yhdistää sama DNA: emme tarjoa ainoastaan majoitusta, vaan kutsumme asiakkaat osaksi tarinaamme, nautimme maailmasta kaikissa väreissä ja olemme siellä missä tapahtuu. Suhtaudumme palveluihimme intohimoisesti, arvostamme aitoja kohtaamisia, uskomme autenttiseen läsnäoloon ja haluamme yllättää vieraamme yhä uudestaan.

GLO -hotelleja yhdistää myös vihreä unelma ekologisemmasta maailmasta. Green Dream -visiomme antaa haaveellemme juuret ja siivet. Toimintamme on sertifioitu kansainvälisellä kestävän matkailun Green Key -ympäristömerkillä.

GLO Hotels on osa suomalaista Kämp Collection Hotels -konsernia, johon kuuluu joukko Helsingin maineikkaimpia hotelleja ja ravintoloita sekä Kämp Spa ja St George Care. Lisäksi GLO Hotelsit kuuluvat ainoina Suomessa DISCOVERY-perheeseen, johon kuuluu yli 500 korkeatasoista hotellia ja lomakohdetta ympäri maailmaa. GLO DISCOVERY -kanta-asiakkaana ansaitset DISCOVERY-elämyksiä ja erikoisetuja.

GLO Hotellit

GLO Hotel Art

GLO Hotel Art on lumoava hotelli, jossa värikäs historia kohtaa nykypäivän ja jonka sydän sykkii boheemia ilmapiiriä ja elämyksellisiä tapahtumia. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista.

GLO Hotel Art – lumoava kaupunkilinna

Lue lisää

GLO Hotel Sello

Espoon vilkkaimmassa keskuksessa, liikenteen solmukohdassa ja moninaisten palveluiden keskellä sijaitseva GLO Hotel Sello tarjoaa erinomaisen tukikohdan metropolialueen haltuun ottamiseen. Yövy innovaatiokaupungin ytimessä, vain kivenheiton päässä ainutlaatuisista luontoelämyksistä ja Nuuksion erämaista!

GLO Hotel Sello – metropolialue hyppysissäsi

Lue lisää

GLO Hotel Airport

GLO Hotel Airport on ainoa Helsinki-Vantaan terminaalialueella sijaitseva hotelli. Lähde virkeänä uusiin seikkailuihin hyvien unien jälkeen tai nauti piristävistä päiväunista ja suihkusta lentojesi välissä. Tyylikkään hotellin maittavat yöunet odottavat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä lähtöporteilta.

GLO Hotel Airport – lähtöporttisi uusiin elämyksiin

Lue lisää

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt