GLO Hotel Artin historia

Jykevä GLO Hotel Art eli Vanha Poli Satakielen korttelissa on pysäyttävä nähtävyys. Se on ollut kulttuurihistoriallinen, taidehistoriallinen ja kaupunkihistoriallinen nähtävyys jo vuodesta 1903.

Mikä talo! Mikä talo? Linnahan se on. Katso tuota tornia ja parveketta! Uskomaton! Harmaan kivilinnan graniittiseinät ovat niin karkeat, että niitä on melkein pakko koskettaa; suippokaariset ikkunat ja jyhkeät ovet. Sisällä runsaiden ornamenttien kimarat, joissa värit ovat vahvat, tyylitellyt luontoaiheiset kuviot kiehtovat yhä.

Tällainen komeus on syntynyt, kun hienostunut eurooppalainen Art Nouveau on kohdannut suomalaisen kansallisromantiikan ja muuttunut jugendiksi. Kivilinna kertoo kansakunnan juurien etsinnästä, heräämisestä kansalliseen itsetuntoon.

GLO Hotel Art on Helsingin rakastetuimpia jugendtaloja. Sen suunnittelivat arkkitehdit Karl Lindahl ja Walter Thomé Teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan taloksi.

Nyt vihdoin monen vaatimattoman vuosikymmenen jälkeen Lönnrotinkadun kivilinna on taas entisessä voimassaan. Kaikki GLO Hotel Artin tilat on restauroitu tarkasti alkuperäiseen kauneuteensa. Tila on hämmästyttävä kokemus tunnelmana, yltiöpäinen matka suomalaiseen kansallisromantiikkaan.

GLO Hotels on lifestyle-hotelliketju, joka tarjoaa tukikohdan urbaaneille nautiskelijoille. Kaikkia GLO-perheen toimijoita yhdistää sama DNA: emme tarjoa ainoastaan majoitusta, vaan kutsumme asiakkaat osaksi tarinaamme, nautimme maailmasta kaikissa väreissä ja olemme siellä missä tapahtuu. Suhtaudumme palveluihimme intohimoisesti, arvostamme aitoja kohtaamisia, uskomme autenttiseen läsnäoloon ja haluamme yllättää vieraamme yhä uudestaan.

GLO -hotelleja yhdistää myös vihreä unelma ekologisemmasta maailmasta. Green Dream -visiomme antaa haaveellemme juuret ja siivet. Toimintamme on sertifioitu kansainvälisellä kestävän matkailun Green Key -ympäristömerkillä.

GLO Hotellit

GLO Hotel Art

GLO Hotel Art on lumoava hotelli, jossa värikäs historia kohtaa nykypäivän ja jonka sydän sykkii boheemia ilmapiiriä ja elämyksellisiä tapahtumia. Tuhansien yksityiskohtien kivilinna on yksi Helsingin rakastetuimmista jugendtaloista.

GLO Hotel Art – lumoava kaupunkilinna

Lue lisää

GLO Hotel Sello

GLO Hotel Sello on hotelli Espoon parhaalla paikalla, kauppakeskus Sellon vieressä. Modernissa ja valoisassa hotellissa viihdyt erinomaisesti – olit sitten liikematkalla tai viettämässä laadukasta vapaa-aikaa perheesi tai ystäviesi kanssa.

GLO Hotel Sello – metropolialue hyppysissäsi

Lue lisää

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt