HELSINGIN UNIIKEIMMAT JUHLA- JA KOKOUSTILAT

GLO Art Meets & Events juhla- ja kokoustiloissa järjestät taatusti vuoden upeimmat kohtaamiset. Vuonna 1903 rakennettu kivilinna on matka suomalaiseen kansallisromantiikkaan, rakennuksen tuhansien pienten yksityiskohtien tuodessa tilaisuuteen arvokkuutta ja tunnelmaa. Jokainen tila on uniikki ja ainutlaatuinen luoden oman tunnelmansa.

Kaikki tilamme on varusteltu nykyaikaisella kokoustekniikalla ja nopealla nettiyhteydellä. GLO Hotel Art on Green Key -sertifioitu hotelli joten vahvat ympäristöarvot näkyvät myös GLO Art Meets & Events tiloissa mm. uudelleen verhoiltuina huonekaluina ja kokouksilla tarjoillaan Suomessa nautittavaa maailman puhtainta vettä.

GLO Art Meets & Events – tilat kaikkiin elämänvaiheisiin

GLO Art Meets & Events mahdollistaa ainutlaatuiset kohtaamiset. Tilojen tyyliä muuntamalla onnistuu niin kymmenen hengen kokous tai illallinen pienemmissä kabineteissamme kuin 200 hengen häät tai seminaari legendaarisessa Jugendsalissa. GLO Hotel Artin ylimmässä kerroksessa Tornissa, lämpiää tilauksesta sauna ja jossa tunnelmallisen takkatulen ääreen voi päättää vaikka rennon tiimipäivän tai viettää iloiset polttarit.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme suunnittelee ja toteuttaa apunasi onnistuneet kohtaamiset. Herkullisista tarjoiluista vastaa GLO Art Kitchen.

Vaivattomasti perille

GLO Art Meets & Eventsin keskeinen sijainti Lönnrotinkadulla, Helsingin Design District -alueella, mahdollistaa vaivattoman saapumisen julkisilla kulkuvälineillä, omalla autolla tai jalan. GLO Hotel Artin majoituspalvelut kauempaa tuleville ovat varmasti jokaisen tapahtumajärjestäjän toivomuslistalla.

Katso myös muut Kämp Collection Hotelsin kokous- ja juhlatilat.


Tai tiedustele lisää ja varaa juhlatila myyntipalvelustamme:
09 5619 2708 (0,84 €/min + pvm/mpm)
events@glohotels.fi
Katso ajankohtaiset aukioloajat täältä.


Kokoukset

GLO Art Meets & Events – kokous jugendlinnassa

GLO Art Meets & Events palvelee Helsingissä vierailevia liikematkustajia ja kokousasiakkaita uniikissa ympäristössä. Ainutlaatuisia ja yksilöllisiä kokoustiloja löytyy eri kokoisina sopien niin 10 hengen neuvotteluihin kuin 100 hengen seminaareihin, koulutuksiin ja kick offeihin.


Perhejuhlat

Oli kyseessä sitten 50-vuotissyntymäpäivät, ylioppilasjuhlat, häät, hautajaiset tai muu perhejuhla, tarjoaa GLO Art Meets & Events ikimuistoisen elämyksen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään tarpeitasi vastaavan tilan sekä tapahtumaan sopivat tarjoilut.


Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt