Hotelli-info

Check-in & Check-out

Check-in: 15.00
Check-out: 12.00

Saapuminen

Hotelli sijaitsee Helsingin keskustassa ja hotellilta on loistavat kävely -ja kulkuyhteydet Helsingin ydinkeskustaan, Helsinki-Vantaan lentokentälle ja muualle pääkaupunkiseudulle. Lähin raitiovaunupysäkki: Aleksanterin teatteri, raitiovaunu 6.

Esteetön pääsy hotelliin on porttikongin puolelta olevista liukuovista. Esteettömät pysäköintipaikat sijaitsevat hotellin sisäpihalla ja liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella paikoitus on veloitukseton.

Julkinen liikenne reitit ja aikataulut

Mikäli saavut omalla autolla, niin on hyvä tietää, että Lönnrotinkatu on nykyisin nastarengasvapaa katu. Tämä ei kuitenkaan kosketa kiinteistöissä asioivia, joten ethän säikähdä tätä, jos sinulla on nastat alla. Meille voi saapua ilman rajoituksia.

Uusimme hotellin päärakennuksen kattoa, ja uudistamme samalla ilmanvaihdon sekä asennamme energiatehokkaammat järjestelmät. Päärakennuksen katto on remontissa heinäkuun puoleen väliin asti ja hotellin julkisivua ympäröi sääsuoja, joka voi vaikuttaa siihen, ettei hotellia ole niin helppo havaita. Osaan huoneista saattaa näkyä remontoitava alue ikkunasta. Muuten remontti ei vaikuta vierailun mukavuuteen. Remonttia ei tehdä huoneiden yläpuolella, eikä siitä kuulu ääniä huoneisiin.

Pysäköinti

83 Lämmintä autopaikkaa kahdessa kerroksessa hotellin alapuolella. Paikoitusalueesta vastaa Europark. Hinnat vuorokausi noin 24,50 €, tuntihinta alkaen 4,00 €. Maksutapana käyvät kolikot tai luottokortit (Visa tai MasterCard).

Hallista löytyy myös 2 sähköautojen latauspistettä ja pihasta kaksi parkkipaikkaa liikuntarajoitteisille vieraille, jotka ovat liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella veloituksettomia.

Aamiainen

Herkullinen aamiainen hotellivieraille tarjolla:

Ma–pe klo 7–10
La–su ja pyhäpäivinä klo 8–12

Kuntosali 24/7

GLO Hotel Artin kuntosalilla on laadukkaat välineet, joilla saa monipuolisen treenin, sekä erillinen wellness-alue. Kompaktin kokoiselle salille on onnistuttu mahduttamaan kaikki oleellisimmat laitteet ja salilla on mukavasti vapaata tilaa oman näköiseen liikkumiseen. Olemme erityisen hyvin huomioineet myös restoratiivisempia lajeja harjoittavat vieraat. Lisäksi vaikka liikkuminen ei olisi ajankohtaista tällä hetkellä, niin wellness huoneesta löytyy vieraiden käyttöön myös loistava Suomalainen innovaatio, Neurosonic!

Liikkuminen

Pyörällä

Kesäaikaan jopoja on saatavilla veloituksetta lainaksi, kysy vastaanotosta!. Talviaikaan valitettavasti jopoja ei ole saatavilla.

GLO TIPS

GLO Hotel Art on keskellä Helsinkiä, pienen kävelymatkan päässä kaikesta. Silti se on aivan omassa maailmassaan.

Oikealle vai vasemmalle? GLO Hotel Artissa toisesta suunnasta tulee herkkuja, toisesta taidetta ja muotia.

Jos lähdet Lönnrotinkatua oikealle, päädyt Hietalahden torille ja halliin. Hietalahden halli on nyt Helsingin kiinnostavin gourmet-kauppahalli. Siellä on useita ravintoloita ja kahviloita. Lauantaisin hallissa on myös musiikkia ja pieniä maistiaisia kello kymmeneen asti.

Käännös vasemmalle tuo sinut Lönnrotinkadun ja Fredrikinkadun kulmaan. Hiukan eteenpäin ja olet Vanhassa kirkkopuistossa. Puiston vastakkaisilla laidoilla on kaksi erilaista galleriaa, Galerie Forsblom sekä Helsinki Contemporaty. Molemmissa kannattaa käydä.

Bulevardilla oleva Cafe Ekberg on helsinkiläinen instituutio, jossa näkee varttuneempia rouvia kahvilla sekä sellaisiksi aikovia.

Pitkä ja upea Fredrikinkatu kulkee läpi kolmen Helsingin kaupunginosan, ja siitä onkin kasvanut varsinainen Helsingin muotikatu. Kunnon fashionista ei voi jättää Fredrikinkatua välistä: ei yhtään kansainvälistä muotiketjua, vain itsenäisiä suomalaisia merkkejä ja pikku putiikkeja niin vasemmalla kuin oikealla. Sivukadut ja Punavuori ovat myös vierailemisen arvoisia, käy rohkeasti sisään.

Aleksanterin teatteri

Kulman takana GLO Hotel Artista sijaitse perinteikäs kulttuuritalo Aleksanterin teatteri, joka on päivittäin täynnä toimintaa. Vierailuteatterin ohjelmistoon kuuluvat puheteatterin, tanssinja musiikin huippuammattilaisten kotimaiset ja kansainväliset esitykset sekä festivaaliyhteistyö.

Tutustu Aleksanterin teatterin ohjelmistoon

GLO Hotel Art

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt