Hotelli-info

Check-in & Check-out

Check-in: 15.00
Check-out: 12.00

Saapuminen

Hotelli sijaitsee Helsingin keskustassa ja hotellilta on loistavat kävely -ja kulkuyhteydet Helsingin ydinkeskustaan, Helsinki-Vantaan lentokentälle ja muualle pääkaupunkiseudulle. Lähin raitiovaunupysäkki: Aleksanterin teatteri, raitiovaunu 6.

Julkinen liikenne reitit ja aikataulut

Mikäli saavut omalla autolla, niin on hyvä tietää, että Lönnrotinkatu on nykyisin nastarengasvapaa katu. Tämä ei kuitenkaan kosketa kiineistöissä asioivia, joten ethän säikähdä tätä, jos sinulla on nastat alla. Meille voi saapua ilman rajoituksia.

Pysäköinti

83 Lämmintä autopaikkaa kahdessa kerroksessa hotellin alapuolella. Paikoitusalueesta vastaa Europark. Hinnat vuorokausi noin 24,50 €, tuntihinta alkaen 4,00 €. Maksutapana käyvät kolikot tai luottokortit (Visa tai MasterCard).

Hallista löytyy myös 2 sähköautojen latauspistettä ja kaksi parkkipaikkaa liikuntarajoitteisille vieraille.

Aamiainen

Herkullinen aamiainen hotellivieraille tarjolla:

Ma–pe klo 7–10
La–su ja pyhäpäivinä klo 8–12

Kuntosali 24/7

GLO Hotel Artin kuntosalilla on laadukkaat välineet, joilla saa monipuolisen treenin, sekä erillinen wellness-alue. Kompaktin kokoiselle salille on onnistuttu mahduttamaan kaikki oleellisimmat laitteet ja salilla on mukavasti vapaata tilaa oman näköiseen liikkumiseen. Olemme erityisen hyvin huomioineet myös restoratiivisempia lajeja harjoittavat vieraat. Lisäksi vaikka liikkuminen ei olisi ajankohtaista tällä hetkellä, niin wellness huoneesta löytyy vieraiden käyttöön myös loistava Suomalainen innovaatio, Neurosonic!

Liikkuminen

Pyörällä

Kesäaikaan jopoja on saatavilla veloituksetta lainaksi, kysy vastaanotosta!. Talviaikaan valitettavasti jopoja ei ole saatavilla.

GLO TIPS

GLO Hotel Art on keskellä Helsinkiä, pienen kävelymatkan päässä kaikesta. Silti se on aivan omassa maailmassaan.

Oikealle vai vasemmalle? GLO Hotel Artissa toisesta suunnasta tulee herkkuja, toisesta taidetta ja muotia.

Jos lähdet Lönnrotinkatua oikealle, päädyt Hietalahden torille ja halliin. Hietalahden halli on nyt Helsingin kiinnostavin gourmet-kauppahalli. Siellä on useita ravintoloita ja kahviloita. Lauantaisin hallissa on myös musiikkia ja pieniä maistiaisia kello kymmeneen asti.

Käännös vasemmalle tuo sinut Lönnrotinkadun ja Fredrikinkadun kulmaan. Hiukan eteenpäin ja olet Vanhassa kirkkopuistossa. Puiston vastakkaisilla laidoilla on kaksi erilaista galleriaa, Galerie Forsblom sekä Helsinki Contemporaty. Molemmissa kannattaa käydä.

Bulevardilla oleva Cafe Ekberg on helsinkiläinen instituutio, jossa näkee varttuneempia rouvia kahvilla sekä sellaisiksi aikovia.

Pitkä ja upea Fredrikinkatu kulkee läpi kolmen Helsingin kaupunginosan, ja siitä onkin kasvanut varsinainen Helsingin muotikatu. Kunnon fashionista ei voi jättää Fredrikinkatua välistä: ei yhtään kansainvälistä muotiketjua, vain itsenäisiä suomalaisia merkkejä ja pikku putiikkeja niin vasemmalla kuin oikealla. Sivukadut ja Punavuori ovat myös vierailemisen arvoisia, käy rohkeasti sisään.

Aleksanterin teatteri

Kulman takana GLO Hotel Artista sijaitse perinteikäs kulttuuritalo Aleksanterin teatteri, joka on päivittäin täynnä toimintaa. Vierailuteatterin ohjelmistoon kuuluvat puheteatterin, tanssinja musiikin huippuammattilaisten kotimaiset ja kansainväliset esitykset sekä festivaaliyhteistyö.

Tutustu Aleksanterin teatterin ohjelmistoon

GLO Hotel Art

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt