Hyvä Tietää - Palvelut

Check-in / Out

Check-in alkaen: 15:00
Check-out: 12:00

GLO Airportissa tarjolla myös päivähuoneita!

Varaa päivähuoneSaapuminen hotelliin

GLO Hotel Airport sijaitsee terminaalin pohjakerroksessa. Kulku hotelliin tuloaulasta seuraamalla opasteita. Tarkemman suuntaohjeistuksen näet kartasta tai voit soittaa vastaanottoomme. Lue lisää.


Pysäköinti

Asiakkaiden käytössä on lentokentän yli 10 000 asiakaspaikkaa. Hinnat alkaen 14 eur/vrk.
Helsinki-Vantaalla voi valita pysäköintipaikan joko hinnan tai sijainnin mukaan. Lentoaseman pysäköintihalleissa on yhteensä yli 300 sähköauton latauspaikkaa, jossa voit ladata sähköautosi.

Pysäköintipalvelu puh. (09) 8277 3200.

Voit myös varata ja maksaa pysäköinnin etukäteen


Autolla saapuvat asiakkaat

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaalla. Matkaa Helsingin keskustaan on noin 20 kilometriä. Pääkaupunkiseudulla lentoasemalle löydät helposti ajamalla Kehä III:lle ja seuraamalla tieopasteita.

Ajo ohjeet Helsinki-Vantaalle


Julkinen liikenne

Lentoaseman juna-asema on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellin vastaanotosta. Junayhteys Helsingin keskustaan kestää vain 30 minuuttia.

Helsinki-Vantaan kulkuyhteydet


Aamiainen lentoasemalla

GLO Hotel Airportilla ei ole omaa ravintolaa, vaan teemme tiiviisti yhteistyötä vilkkaan Helsinki-Vantaan lentoaseman ravintolatoimijoiden kanssa. Olemme luoneet sinulle erilaiset aamiaiskokonaisuudet, joista valita omaan aikatauluusi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Juomia ja pikkusyötävää lobby baarissa

Lentokentällä sijaitsevan GLO Hotel Airportin tilojen yhteydessä palvelee GLO bar. Aulabaari tarjoaa levähdyspaikan lennolle lähteville ja kohtaamispaikan lähellä lähtöportteja.

GLO Bar palvelee joka päivä 9.00 - 24:00.


Katso myös muut Kämp Collection Hotelsin ravintolat

RestPod lyhytaikaiseen rentoutumiseen ja työskentelyyn

RESTPOD on GLO Hotel Airportin uusi konsepti lyhytaikaiseen oleskeluun. Kymmenen yksityistä, hiljaista tilaa tarjoavat turvallisen ympäristön rentoutumiseen tai työskentelyyn lentoasemaodottelun lomassa Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Palvelut lentoasemalla

Autovuokraamo

Tarvitseko vuokra-autoa?

Kahvilat ja baarit

Starbucks ja muita kahviloita ja baareja ovat ihan GLO Hotel Airportin läheisyydessä

Julkinen liikenne

Lentoaseman juna-asema on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellin vastaanotosta. Junayhteys Helsingin keskustaan kestää vain 30 minuuttia.
Helsingin keskustasta pääset Helsinki-Vantaalle lentokenttäbusseilla 615 (rautatieasemalta) ja 617 (Hakaniemestä).

Liikkuminen

Taxi

Tel. +358 200 6060

Sujuvasti matkaan – huomioi lentokentän erikoisjärjestelyt!

Helsingin vetovoima kasvaa kasvamistaan. Helsinki-Vantaan laajennustyöt käynnistyivät tammikuussa 2019 ja vaikuttavat muun muassa lentokentän liikennejärjestelyihin. Poimi tästä vinkit sujuvaan matkalle lähtöön!

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt