GLO Tips

Urbaanit löytöretkeilijät valloittavat maailman kaupunki kaupungilta. GLO Hotellit tarjoavat urbaaneille löytöretkeilijöille täydellisen tukikohdan. Paikan, josta lähteä turistikartan vielä kartoittamattomille alueille.

Tästä löydät meidän suosituksemme mitä nähdä ja kokea vierailusi aikana.

Kuukauden vinkkimme

LOKAKUUN TEEMA

Kun käynnistät suunnittelun ajoissa yhdessä tapahtuma-ammattilaistemme kanssa, ehdit nauttia itsekin. Järjestämme ryhmällesi mieleenpainuvan illan, oli kysymys sitten muutaman henkilön intiimistä tilaisuudesta tai 150 vieraan istuvasta illallisesta. 

ELOKUUN TEEMA

Reissun päällä treenaamisen ei tarvitse olla tylsää. Poimi vinkit elämykselliseen reippailuun kohteissamme!

KESÄKUUN TEEMA

Leikkipuisto, huvipuisto, uintireissu, aikuisten omaa aikaa, päiväunet… Onnistuneella perhelomalla jokaisella perheenjäsenellä on hauskaa. Hotellivalinnalla pystyy vaikuttamaan paljon päivien sujuvuuteen, ja ohjelmaan kannattaa ujuttaa huippuhetkiä jokaiselle perheenjäsenelle. Poimi parhaat vinkit lasten kanssa matkustamiseen ja jännittäviin lähelle hotelleitamme suuntautuviin retkiin ja aktiviteetteihin!

TOUKOKUUN TEEMA

GLO Hotelleiden kanta-asiakasohjelman, GLO DISCOVERY:n paikalliselämykset vievät asiakkaamme vaikkapa golfin yksityistunnille tai kaupungin nähtävyyksiin perehdyttävälle pyöräretkelle. Lue minkälaisia vinkkejä golfguru Mika Piltz jakaa yksityistunneillaan ja miksi sinunkin kannattaa hyödyntää kanta-asiakasohjelmamme edut!

HUHTIKUUN TEEMA

Tervetuloa Helsinkiin, Euroopan luontopääkaupunkiin! Missä muussa metropolissa luontoelämys odottaa kokijaansa enintään viidentoista minuutin matkan päässä, ja puolessa tunnissa matkaat jo erämaan rauhaan tai merelliseen saareen – julkisella liikenteellä?

MAALISKUUN TEEMA

Vihreä ja ylellinen hotelli? Kyllä, se on mahdollista. GLO-Hotellien Green Dream -ympäristöohjelma antaa haaveellemme juuret ja siivet. Olemme sitoutuneet vihreisiin arvoihin muun muassa veden- ja energiankäyttöä tehostamalla sekä jätettä vähentämällä. Entä tiesitkö, että me myös entisöimme olemassa olevia kalusteita mahdollisuuksien mukaan uuden hankkimisen sijaan?

HELMIKUUN TEEMA

Helsinki tarjoaa takuuvarmoja elämyksiä designin ja taiteen ystäville. Kaupungin luova sielu pauhaa Designkortteleissa, ja alueen kivijalkamyymälöistä voit tehdä uniikkeja löytöjä kotiin vietäväksi. Elämyksiä matkalaiselle tarjoilevat myös designhotellit GLO Hotel Art ja GLO Hotel Kluuvi. Pidä silmäsi auki, matkalainen – Helsinki on kaunis!

TAMMIKUUN TEEMA

Kehärata purskauttaa matkustajat puolessa tunnissa lentokentältä Helsingin keskustaan, josta pääsee jatkamaan kätevin raideyhteyksin niin Espooseen kuin aina pohjoiseen Suomeen asti.

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt