GLO Studio – Marimekko theme

Yövy ylellisesti Suomi-designin syleilyssä 

Asennetta, skandinaavisuutta ja tarinallisuutta: GLO Hotel Kluuvin uusi, ylellinen GLO Studio – Marimekko theme -huoneluokka kutsuu yöpymään Suomi-designin syleilyssä. Tilavat ja modernit huoneet ovat kukin saaneet uniikin sisustuksen, inspiraationaan siinä asuva kuvitteellinen kaupunkilainen. Studiot on luotu urbaanien nautiskelijoiden tukikohdiksi, ja niiden sisustuksessa on yhdistelty Marimekon kuoseja, tekstiilejä ja pientavaroita sekä Helsingistä otettuja kaupunkivalokuvia modernilla ja kiehtovalla tavalla. Kussakin huoneessa näkyy ”omistajansa” persoona, ja niissä on kutsuvaa kodinomaista kerroksellisuutta.

GLO Hotels – elämysten ytimessä. 

Anna, huone 819

Tervetuloa Annan kotiin! Harmonisesta ilmapiiristä nauttivalle Annalle on luontaista ottaa muiden ihmisten mielipiteet huomioon. Häntä puhuttelee eritoten Maija Isolan Kaivo -sisustuskangas, jonka inspiraatio on syntynyt veden pintaan muodostuvista renkaista.

Mikko, huone 742

Eloisa, optimistinen ja idearikas Mikko on innostava visionääri ja vaihtelunhaluinen nautiskelija. Seikkailunhalu, spontaanius ja vapauden kaipuu näkyvät myös Mikon ”kotona”, huoneessa 742.

Maija, huone 446

Luova individualisti Maija aistii herkästi erilaiset tunnelmat ja mielialat. Intohimoinen esteetikko haluaa erottua joukosta omana aitona itsenään ja nauttii itsensä toteuttamisesta. Marimekon kuosit Isot Kivet ja Siirtolapuutarha ilahduttavat Maijaa päivästä toiseen.

Aino, huone 538

Ihmisläheinen ja sydämellinen Aino nauttii yhteisöllisyydestä ja muiden auttamisesta. Tilavan studion makuuhuoneessa kukkii Marimekon Unikko-kuosi, ja syvä keltainen sekä kujeileva turkoosi tuovat avaraan huoneistoon valoa ja lämpöä.  

Mortti ja Vertti, huone 758

Mortti ja Vertti -huoneisto heijastelee asukkaidensa pedanttisuutta ja eettistä arvomaailmaa. Studion katseenvangitsija on sänky, jonka takaseinää koristava Fokus-kuosi luo tilaan hypnoottisen tunnelman. Samalla tehostevärinä käytetty intensiivinen turkoosi rauhoittaa mieltä ja tuo tilaan ylellistä tunnelmaa. 

Liisa, huone 558

Rohkea ja voimakastahtoinen Liisa on tinkimätön johtajatyyppi. Kotona hän sisustaa mielellään maanläheisillä väreillä ja nauttii klassisesta ja pelkistetystä tunnelmasta. 

Subscribe to GLO

Haluamme palkita aktiiviset seuraajamme vaihtuvilla huipputarjouksilla ja elämyksillä vailla vertaa. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisten joukossa kutsuja tapahtumiimme, lifestyle hotelliemme ja ravintoloidemme parhaat tarjoukset sekä etuja muihin Kämp Collection Hotels hotelleihin.

Aloita matkasi nyt 

... saat 10 % alennuskoodin

Book a room

Special offers Varaa nyt