EXPERIENCING ARTISTS PIKKUJOULUIHINNE GLO HOTEL ARTIIN

GLO Hotel Artin juhlatiloissa järjestät taatusti vuoden upeimmat kohtaamiset. Vuonna 1903 rakennettu kivilinna on matka suomalaiseen kansallisromantiikkaan, rakennuksen tuhansien pienten yksityiskohtien tuodessa tilaisuuteen arvokkuutta ja tunnelmaa. Jokainen tila on uniikki ja ainutlaatuinen luoden oman tunnelmansa. Mitä teidän näköiset pikkujoulut voisivatkaan pitää sisällään?

Teemme yhteistyötä tapahtumajärjestäjä Experiencing Oy:n kanssa. Jos siis etsit jotain uutta, yllätyksellistä ja mielenkiintoista ohjelmaa pikkujouluihinne, tutustu monipuoliseen kattaukseen DJ:ita, esiintyjiä, juontajia sekä workshoppeja. Voimme hoitaa esiintyjiä juhliinne myös oman valikoimamme ulkopuolelta.

Kiinnostaisiko esimerkiksi syntiset discobileet tai Halloween-fiiliksellä vampyyriteemainen pikkujoulu? Experiencingilta löydät myös erilaisia workshoppeja, mm. voguetanssia, sip & paint -workshop, burleskia, kukkasidontaa tai vaikkapa t-paidan tuunausta.

Hintaesimerkki: DJ laitteineen 2-5 tunniksi pikkujouluihin (tausta- ja bilemusiikki) 1200 € (+ alv 10 %; esiintyvän taiteilijan alv)

Halutessasi saat myös striimi-sisältöihin piristävää ohjelmaa, ja tarvittaessa joko striimin tai live-tapahtuman koko tapahtumatuotannon.

Arvostamme luovuutta, tasa-arvoa, moninaisuutta, osallistumista, yhteistyötä, oppimista, uusia kokemuksia ja hyvää ilmapiiriä.

Laita viestiä Virpille ja suunnitelkaa lisää yhdessä!
virpi@experiencingevents.com
+358445658281
experiencingartists.com

Varaa huone

Erikoistarjoukset Varaa nyt